Warmtescan

Wij maken warmteverlies inzichtelijk

Een warmtescan is een infraroodfoto welke de warmteverliezen van een woning in kaart brengt. Met een warmtescan brengen wij in kaart waar een woning de meeste warmte verliest, zodat de woningeigenaar de meest effectieve maatregelen kan kiezen.

Ieder huis is anders, waardoor het voor u als woningeigenaar moeilijk is om te bepalen welke maatregelen het meeste effect op uw energieverbruik hebben. Want verliest u de meeste warmte door het dak, de wand of juist in de vloer? Een warmtescan geeft inzicht in de verliezen zodat u beter kunt inschatten welke maatregelen een optimaal effect hebben. Ook als uw woning net verduurzaamd is, geeft een warmtescan zicht op de plekken waar het net even beter kan.

Er zijn grofweg twee soorten warmtescans: 

De quickscan €75,- (incl. BTW)
Uitgebreide warmtebeeld-rapportage €150,-
(incl. BTW)

  • Onze quickscan geeft een beeldende eerste indruk van onnodig energieverlies in uw woning. Zo word je aan het denken gezet over de energiezuinigheid van je woning. 
  • De uitgebreide warmtebeeld-rapportage geeft een gedetailleerder beeld van de kwaliteit van de isolatie van een huis. Dit gaat vaak samen met een Verduurzamingsadvies.

Afspraak maken